Количка

0 артикула

КАТЕГОРИИ

Политика за личните данни

Ние зачитаме Вашите лични данни. Искаме да Ви информираме как ползваме Вашите лични данни и как тази информация се ползва.


Това изявление е достъпно от нашата начална страница и от най-отдолу на всяка страница на този сайт.
Ние събираме и използваме лична информация, за да разберем Вашите нужди и интереси и да Ви обслужваме по-добре. В допълнение към информацията, която Вие ни предоставите, ние може така също да събираме информация по време на Вашето посещение на нашия сайт чрез инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други често ползвани инструменти за събиране на информация.
Информацията която събираме, е с цел да разберем Вашите потребности и интереси.

Например, ние може да използваме Вашата информация, за да Ви:

  • помогнем при попълване на поръчка;

  • информираме отностно продукти или услуги (в случай, че се абонирате допълнително);

  • да предоставим услуги и поддръжка;

  • известим за нови услуги или други ползи;

  • предоставим персонализирани промоционални оферти;

СИТИС БГ ЕООД е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри“ с идентификационен №  107731

Личните данни, получени за обработка от потребителите на СИТИС БГ ЕООД  се съхраняват на сървъри, които се намират в Data center в защитена среда. Съгласно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел и са станали достояние на администратора на лични данни на "СИТИС БГ" ЕООД, както и на поправка (изтриване) на тези Лични данни.

във всеки един момент можете да изтриете данните си сами


Ние не предоставяме, продаваме, отдаваме под наем, на лизинг или по какъвто и да е друг начин на трети лица изпратената от Вас лична информация.